Târgul “Dragobetele… Iubire de Tradiție Românească”

Târgul “Dragobetele… Iubire de Tradiție Românească”

LISTĂ FINALĂ PARTICIPANTI –

TÂRG DRAGOBETE 2024

Nume/Participant Admis/respins
1 Antica Marinela PFA admis
2 Kronsim SRL 1 admis
3 Kronsim SRL 2 admis
4 Povestea Arinei SRL admis
5 M&A Autentic Production SRL admis
6 Pro Client Delivery SRL admis
7 Color Drops Mandala SRL admis
8 A&A Boutique Cosmetics SRL admis
9 Lazaroiu Valeriu admis
10 Fika Madco Store SRL admis
11 Haghiac Mirela PFA admis
12 Chic Décor SRL admis
13 Sum Business Consulting SRL admis
14 Calidano SRL admis
15 Maria si Daniel Stanciu SRL admis
16 Miloona N&A SRL admis
17 Palincaria Transilvania SRL admis
18 Alpha Mood SRL admis
19 Gal Adriana SRL admis
20 Fulop Gal Laszlo admis
21 Lucica Art Design SRL admis
22 Palinca Lu’ Tata SRL admis

 

LISTA PARTICIPANTILOR ADMISI LA TARGUL DE DRAGOBETE

Update 30.01.204: Termenul de înscriere pentru Târgul de Dragobete se prelungește până pe data de 4 Februarie! 

Dragi iubitori de tradiție românească și sărbători autentice, vă invităm cu drag să vă alăturați nouă în perioada 23-25 februarie 2024 la Târgul “Dragobetele… Iubire de Tradiție Românească”, organizat în Brașov, pe Aleea Parcului Titulescu.

Dragobetele este o sărbătoare cu rădăcini adânc înfipte în cultura românească, dedicată iubirii și apropierii primăverii. În acest târg, veți avea ocazia să descoperiți și să vă bucurați de produse tradiționale românești, cadouri specifice Dragobetelui, meșteșuguri locale, bijuterii, și multe alte articole de artă manuală și meșteșugărească.

Acest eveniment oferă producătorilor posibilitatea de a-și promova produsele și susține meșteșugarii și artizanii din zonă. Totul într-un cadru plin de tradiție și atmosferă festivă.

În caz de vreme nefavorabilă, târgul poate fi anulat cu trei zile înainte de începerea sa, fără plata taxelor. Participanții sunt rugați să respecte cu strictețe regulamentul evenimentului.

Dorim să aducem la cunoștința tuturor celor interesați că valoarea taxelor municipale conform articolului 10 este următoarea:

Vă rugăm să fiți atenți la aceste sume și să le luați în considerare atunci când participați la evenimentele respective. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim și să sărbătorim împreună Dragobetele, iubirea și tradiția românească în inima Brașovului!

Pentru detalii complete despre eveniment și pentru a consulta regulamentul, vă invităm să descărcați regulamentul evenimentului de aici. Acesta conține informații importante pentru participarea la eveniment. Click aici pentru REGULAMENT.