Înscrieri pentru Târgul “PRO ECO” din cadrul FOV

Înscrieri deschise pentru Târgul “PRO ECO” din cadrul FOV – Eveniment dedicat sustenabilității și mediului înconjurător

Dragi producători și artizani pasionați de sustenabilitate și mediu,

Vă anunțăm că începând cu data de 12.08.2023, se deschid înscrierile pentru participarea la Târgul “PRO ECO”, un eveniment emblematic organizat în cadrul Forumului Orașelor Verzi (FOV). Târgul se va desfășura în perioada 8-10 septembrie 2023, în inima Brașovului, pe B-dul Eroilor (pietonal temporar Modarom – Star).

Dacă aveți produse eco-friendly, organice, reciclabile sau cu un puternic caracter sustenabil, aceasta este o oportunitate excepțională de a vă prezenta creațiile în fața unui public interesat și de a susține promovarea unui mediu mai verde și responsabil.

Ne adresăm producătorilor cu certificări și acreditări eco și tradiționale, care lucrează cu materiale naturale, artizanilor ce creează haine din fibre organice, cosmetice naturale, produse provenite din agricultura ecologică și alternative alimentare vegetariene și vegane.

Pentru a participa, vă invităm să descărcați regulamentul târgului și cererea de participare și să aflați toate informațiile necesare pentru a vă pregăti pentru acest eveniment deosebit.

Echipa noastră este nerăbdătoare să vă susțină în promovarea produselor dumneavoastră și să vă întâmpine cu căldură la Târgul “PRO ECO”. Acest eveniment nu este doar o oportunitate de afaceri, ci și un spațiu în care putem contribui împreună la un viitor mai verde și mai sănătos.

Vă așteptăm cu entuziasm să faceți parte din Târgul “PRO ECO” și să aduceți contribuția dumneavoastră la un eveniment memorabil și inspirațional!

Pentru detalii complete despre procedura de înscriere, cerere și regulamentul târgului, accesați aici: CEREREA și REGULAMENTUL

Cu respect și anticipație,

Serviciul Public Administrare Piețe