MESAJUL CONDUCERII

Mesajul conducerii

 

Stimați brașoveni,

Piețele municipiului nostru nu reprezintă altceva decât un serviciu pe care administrația locală vi-l oferă; în calitate de beneficiari ai muncii noastre sunteți mereu îndreptățiți să fiți întâmpinați cu produse și servicii de calitate; sunteți totodată și ultima instanță care ne evaluează.

Știm că vă doriți mai mult de la piețe, de la produse, dotări, până la modul în care sunteți tratați; același lucru ni-l dorim și noi, iar aceasta ne face parteneri. Vă invităm deci să vă implicați în acest parteneriat, transmițându-ne orice sugestie, orice nemulțumire; vă invităm să vă spuneți părerea despre activitatea din piețe, fie prin folosirea cutiilor de sugestii și reclamații, fie prin utilizarea formularului, fie prin completarea chestionarelor puse la dispoziție.

Avem un angajament ferm spre legalitate, profesionalism, transparență, modernizare și creșterea calității. Ne vom preocupa cu prioritate în perioada care urmează  să vă facilităm accesul la produse de calitate cultivate de producători din România – acei oameni, tot mai puțini din păcate, care trudesc la lucrul pământului și pe care trebuie să-i susținem împreună: noi prin facilitarea accesului în piețe iar dvs prin achiziționarea produselor.

Nutrim speranța că într-un viitor cât mai apropiat piețele să fie nu atât locul achiziționării unor mărfuri, ci spațiul întâlnirii dintre oameni – oameni ce au nevoie unii de alții, cultivatori și consumatori; aceasta deoarece în spatele produselor se află o trudă, un om, o poveste... Iar noi ne vom strădui să vă spunem poveștile celor care se preocupă ca dvs să aveți pe masă produsele acestui pământ, în care ne-am născut și care ne este deopotrivă drag.

Vă așteptăm cu drag în piețe! Să-i susținem împreună pe cei care s-au ambiționat să rămână fideli tradiției de cultivator! De noi toți depinde să păstrăm vie relația directă cu micii producători, să le oferim motivația de a da sudoare, robdare, neliniște, toate acestea pentru un zâmbet din partea cumpărătorului mulțumit!