Calendarul Târgurilor Volante în luna august

Calendarul Târgurilor Volante în luna august – un sprijin pentru producătorii români

         În fiecare săptămână, vinerea, între orele 9:00-19:00, în Avantgarden și sâmbăta, între orele 8:30-15:00, în restul cartierelor, conform calendarului de mai jos, pasionații de produse proaspete și de calitate au ocazia să se bucure de târgurile volante organizate în trei cartiere din oraș, unde nu există piețe permanente.

Târgurile volante sunt menite să promoveze și să sprijine producătorii români, oferindu-le o platformă pentru a-și prezenta produsele publicului avizat. Aceste evenimente sunt o oportunitate unică pentru comunitatea locală de a se aproviziona cu produse proaspete, direct de la sursă, susținând în același timp producătorii români.

Calendarul târgurilor volante din luna august arată astfel:

  1.  4 August: Avantgarden, în parcarea de pe strada Pelicanului
  2.  5 August: Răcădău, la capătul pietonalului
  3.  11 August: Avantgarden, Str. Pelicanului
  4.  12 August: Șchei, în Piața Unirii
  5.  18 August: Avantgarden, Str. Pelicanului
  6.  19 August: Răcădău, la capătul pietonalului
  7.  25 August: Avantgarden, Str. Pelicanului
  8.  26 August: Șchei, în Piața Unirii

 

Echipa organizatoare își exprimă recunoștința față de comunitatea locală pentru susținerea constantă și îi încurajează pe toți să fie prezenți la aceste evenimente. Datorită sprijinului vostru, producătorii români au oportunitatea de a-și dezvolta afacerile și de a-și face cunoscute produsele de excepție.

Așadar, marcați-vă în calendar aceste date și veniți să vă bucurați de o experiență autentică, înconjurându-vă de arome și savoare locale. Fiți parte din efortul de a promova și susține producătorii români!

Vă așteptăm cu drag la târgurile volante din luna august!