ANUNT AMENAJARE LOCURI VANZARE DESTINATE COMERCIALIZARII DE MIEI IN PIEȚELE AGROALIMENTARE ALE MUNICIPIULUI BRASOV IN PERIOADELE 12-16 APRILIE ȘI 19-23 APRILIE 2022

SERVICIUL PUBLIC ADMINISTRARE PIETE BRASOV  AMENAJEAZA LOCURI VANZARE DESTINATE COMERCIALIZARII DE MIEI IN PERIOADELE 12 - 16 APRILIE 2022 (PASTELE CATOLIC) SI 19 - 23 APRILE 2022(PASTELE ORTODOX) IN PIETELE AGROALIMENTARE ALE MUNICIPIULUI BRASOV: ASTRA, DACIA, STAR, TRACTORUL SI BARTOLOMEU.
CRITERIILE DE ATRIBUIRE ALE LOCURILOR DE VANZARE SUNT URMATOARELE: 
-  ORDINEA DEPUNERII SOLICITARILOR IN SCRIS LA BIROURILE ADMINISTRATIVE ALE  PIETELOR ASTRA( STR. ALEEA JUPITER NR.1), DACIA(STR. CRISANA NR.5), STAR(STR. NICOLAE BALCESCU NR.64), TRACTORUL SI BARTOLOMEU(STR.OLTET NR.14);
- INDEPLINIREA CONDITIILOR SANITAR-VETERINARE NECESARE COMERCIALIZARII MIEILOR IN PIETELE AGROALIMENTARE MENTIONATE ANTERIOR.

DISTRIBUIREA LOCURILOR DE VANZARE IN URMA INDEPLINIRII CONDITIILOR MENTIONATE  SE REALIZEAZA IN ORDINEA INREGISTRARII SOLICITARILOR.

IN CAZUL PLURALITATII DE SOLICITANTI PENTRU UN LOC DE VANZARE SE VA ORGANIZA LICITATIE PENTRU ACEL LOC DE VANZARE. LA LICITATIE  VOR PARTICIPA SOLICITANTII CARE OPTEAZA PENTRU LOCUL DE VANZARE IN DISCUTIE .

NUMARUL LOCURILOR DE VANZARE DESTINATE COMERCIALIZARII DE MIEI SI PRETUL DE INCHIRIERE/ZI SUNT DUPA CUM URMEAZA:

- PIATA STAR:  10 LOCURI VANZARE LA PRETUL DE 50 LEI/ZI/LOC VANZARE;
- PIATA TRACTORUL:  6 LOCURI VANZARE LA PRETUL DE 50 LEI/ZI/LOC VANZARE;
- PIATA BARTOLOMEU:  4 LOCURI VANZARE LA PRETUL DE 40 LEI/ZI/LOC VANZARE;
- PIATA ASTRA:  15 LOCURI VANZARE LA PRETUL DE 80 LEI/ZI/LOC VANZARE;
- PIATA DACIA : 
  • TRONSON I (HALA) : 23 LOCURI VANZARE LA PRETUL DE 80 LEI/ZI/LOC VANZARE;
  • TRONSON III (ALEEA SPRE COMPANIA APA) : 10 LOCURI VANZARE LA PRETUL DE 80 LEI/ZI/LOC VANZARE.
Adaugat la 31/03/2022