LICITATIA PUBLICA DESCHISA ORGANIZATA DE S.P.A.P. BRASOV IN DATA DE 22.02.2021, ORA 12:00, PRIVIND INCHIRIEREA AMPLASAMENTELOR DESTINATE COMRCIALIZARII DE MARTISOARE SI CADOURI

SERVICIUL PUBLIC ADMINISTRARE PIETE ANUNTA ORGANIZAREA LICITATIEI PUBLICE DESCHISE IN DATA DE 22.02.2021, ora 12:00  IN VEDEREA INCHIRIERII AMPLASAMENTELOR DESTINATE COMERCIALIZARII DE MARTISOARE SI CADOURI DISPONIBILE IN PIETELE AGROALIMENTARE ALE MUNICIPIULUI BRASOV. LICITATIA SE VA ORGANIZA  LA SEDIUL INSTITUTIEI DIN STRADA NICOLAE BALCESCU NR.64, IN URMATOARELE CONDITII :

- Caietele de sarcini se pot procura de la registratura institutiei, termenul de depunere al documentatiilor fiind pana LUNI, 22.02.2021, ora 11:45.

- Contravaloare unui caiet de sarcini este de 50lei/loc de vanzare;

- Garantia de participare la licitatie este de 200 lei.

AMPLASAMENTELE CE FAC OBIECTUL LICITATIEI SUNT DESTINATE EXCLUSIV COMERCIALIZARII DE MARTISOARE. ESTE PERMISA COMERCIALIZAREA DE MARTISOARE SI CADOURI(PRODUSE PROPRII SAU ACHIZITIONATE IN SCOP DE REVANZARE). SE INTERZICE VANZAREA DE FLORI NATURALE (TAIATE SAU LA GHIVECI).

Toti partcipantii la licitatie sunt rugati sa se conformeze regulilor de purtare a mastii si manusilor , dezinfectarea cu materiale sanitare puse la dispozitie de institutie, atat la intrarea in sediul institutiei pentru depunerea documentatiei, cat si pe parcursul licitatiei.

 

DISPONIBILITATEA LOCURILOR DE VANZARE ESTE URMATOAREA:

PIATA ASTRA:  17 LOCURI;

PIATA DACIA:   16 LOCURI;

PIATA TRACTORUL: 17 LOCURI;

PIATA STAR :  45 LOCURI.

 

 

Adaugat la 18/02/2021