LICITATIE PUBLICA DESCHISA ORGANIZATA DE S.P.A.P. BRASOV IN DATA DE 20.11.2020, ORA 10:00 IN VEDEREA INCHIRIERII SPATIILOR COMERCIALE DIN PIATA BARTOLOMEU SI MODULELOR VANZARE DIN PLATFORMA COMERCIALA DE MIERCURI

SERVICIUL PUBLIC ADMINISTRARE PIETE ANUNTA ORGANIZAREA LICITATIEI PUBLICE DESCHISE IN DATA DE 20.11.2020, ora 10:00, IN VEDEREA INCHIRIERII SPATIILOR  COMERCIALE DIN PIATA BARTOLOMEU SI MODULELOR VANZARE DIN PLATFORMA COMERCIALA DE MIERCURI.

LICITATIA SE VA ORGANIZA  LA SEDIUL INSTITUTIEI IN URMATOARELE CONDITII :

Caietele de sarcini se pot procura de la registratura institutiei, termenul de depunere al documentatiilor fiind pana Vineri, 20.11.2020, ora 09:45.

Toti partcipantii la licitatie sunt rugati sa se conformeze regulilor de purtare a mastii si manusilor , dezinfectarea cu materiale sanitare puse la dispozitie de institutie, atat la intrarea in sediul institutiei pentru depunerea documentatiei, cat si pe parcursul licitatiei.

DISPONIBILITATEA LOCURILOR DE VANZARE ESTE URMATOAREA:

PIATA BARTOLOMEU

– SPATII COMERCIALE: 3 SPATII COMERCIALE CU O SUPRAFATA DE : SPATIUL NR.7( 19,5MP) ; SPATIUL NR.10( 15MP); SPATIUL NR.11(14,5MP).

 

PLATFORMA COMERCIALA DE MIERCURI

MODULE VANZARE PRODUSE INDUSTRIALE Nr. : 6 (5,5mp); 7 (5,5mp);  30(7MP); 33(7MP); 34 (7mp); 35 (7mp) .

ANUNT IMPORTANT IN CEEA CE PRIVESTE LICITATIILE ORGANIZATE DE S.P.A.P. BRASOV !!!!

AVAND IN VEDERE SITUATIA LA NIVEL NATIONAL SI LOCAL IN CEEA CE PRIVESTE INFECTAREA CU VIRUSUL SARS COV-2 , CARE IN JUDETUL BRASOV A INREGISTRAT IN ULTIMELE 14 ZILE O INCIDENTA A CAZURILOR DE  4,58 LA MIA DE LOCUITORI, PRECUM SI OBLIGATIVITATEA INSTITUTIILOR PUBLICE DE A PARTICIPA IN MOD ACTIV LA  EVITAREA RASPANDIRII  ACESTUI VIRUS, SERVICIUL PUBLIC ADMINISTRARE PIETE BRASOV  ANUNTA  SUSPENDAREA PE O PERIOADA NEDETERMINATA A TUTUROR LICITATIILOR PUBLICE CE AVEAU LOC IN VEDEREA INCHIRIERII DE SPATII COMERCIALE, LOCURI VANZARE – MODULE IN PLATFORMA COMERCIALA DE MIERCURI SI MESE IN PIETELE AGROALIMENTARE AL MUNICIPIULUI BRASOV.